Etikettskönhet-och-mode
Läst 426 ggr
powerade
2019-09-23, 19:34

Eksem

Har stora problem just nu med min atopiska eksem. Gick hos läkare förr och hade kontakt med hudspecialister men inget jag fick då hjälpte. Är för de mesta när jag är hos pappa ( i badrummet) jag får problem. Jag börjar misstänka mögel. Vet ni om de går testa allergi mot olika sorters mögel? Har ni tips på saker man kan testa? Brukar underlätta om jag håller själva toasitsen ren men reagerar lite ändå.

Nina
2019-09-23, 20:15
#1

Vill du förklara vad det är?

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här! Relationer \* Hundar \* Bodyart \* Kvinna \* Fiske \* Viktminskning Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!
powerade
2019-09-23, 21:50
#2

#1 förklara eksem eller vad?

sp0ngeb0b
2019-09-24, 10:52
#3

#1 Menar kanske förklara atopiskt eksem? Går ju att googla annars. 

Jag har också vad jag tror är atopiskt eksem, eller åtminstone någon typ av eksem. Har inte uppsökt läkare för det dock då jag ogillar vårdcentraler och mitt är även årstidsbundet, det dyker upp när det blir kallt. Så det har liksom gått över varje år innan jag fått tummen ur. 

I alla fall. Nu har jag snubblat över information om ett ämne som många upplever orsaka deras allergier och eksem. Det är inget vetenskapligt då det inte forskats på det vad jag vet, men det är väldigt många som upplever samma sak så jag anser att det kan vara värt att prova om inget annat funkar. Det är artificiell citronsyra, och det utvinns från någon typ av mögel. Därför låter det rimligt enligt mig att du kan reagera på det sättet på mögel. Vet inte om det går att testa en sådan allergi på något sätt. Jag tänkte i alla fall prova att utesluta citronsyra en period och se om det hjälper, innan jag uppsöker läkare och får massa dyra krämer osv. Säger inte att du bör göra detsamma men ville ändå tipsa ifall du vill läsa mer eller prova. Här kan du läsa mer om du vill

Upp till toppen