Den kvinnliga kroppen

Synliga bröstvårtor

2018-04-17 22:55 #0 av: Minnan

Mina bröstvårtor är så "vassa" och "spetsiga" eller hur jag ska beskriva dem. Jag skäms inte över dem när jag är naken med min kille, det är inte det som är problemet. Problemet är att de syns så väl genom både bh ock kläder. Även när jag inte har tight tröja utan tex en löst sittande  t-shirt eller blus och bh under så ser man tydligt vårtorna genom kläderna som riktiga spetsiga "ärtor"

Jag ser ju att det inte ser ut så på någon annan tjej/kvinna. (om de inte är utan bh då förstås)  

Om jag ska kunna dölja mina bröstvårtor så måste jag ha en bh med "kuddar" som man kan fylla ut kuporna med. Men jag trivs inte i sådan bh. Jag vill ha en med ett enkelt tyg bara och då blir resultatet att vårtorna blir väldigt framträdande om jag inte har stickad tjocktröja på mig. Då går det bra. Men det blir för varmt på sommaren.

Jag har provat att tejpa över dem men det hjälper inte. Jag måste tejpa flera varv och då syns tejpen istället och det ser alldeles knöligt ut.

Är det bara jag som har detta problem? Har alla andra bh-ar med fyllning i? Eller har andra plattare bröstvårtor?

Anmäl
2018-04-17 23:20 #1 av: Maleficum

Jag har också lite det problemet att bröstvårtorna syns om man verkligen inte har en ordentligt vadderad bh.

Finns ju något som heter Nipple covers http://www.barabrost.se/nipple-covers/ och min mamma har såna och dem funkar bra (har själv dock inte orkat skaffa några än men sen så har jag inte direkt orkat bry mig heller att bröstvårtorna syns). Dem i silikon kan man använda flera gånger.

Hemsida
Deviantart, foton, teckningar och målningar
Instagram

Anmäl
2018-04-18 08:34 #2 av: Minnan

#1. Okej, jag får väl ta och skaffa sådana.  För jag har fått kommentarer från flera personer också, typ: "går du alltid utan bh?"  För jag använder verkligen ALLTID bh men tydligen ser det ut som jag är utan.

Anmäl
2018-04-18 17:57 #3 av: Devya

Om jag använder tunna bh:n så syns mina bröstvårtor garanterarät. Det måste vara ett ordentligt tjockt tyg för att de inte ska synas helt enkelt. De behöver inte vara tjockt baserade utan tyget måste vara tjockt och stadigt typ.

Men jag vet inte om det är sådana som du redan använder?

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.