Sexualitet

Känner inget under samlag / Tips på ställningar

2020-06-17 18:15 #0 av: måndagsbarn

Hej!

Det är tråkigt nog så att jag känner NOLL, vid penetrerande samlag med min pojkvän. Han är inte jättevälutrustad, så har troligtvis en del med saken att göra. Har legat med andra killar tidigare som var lite ja.. större, och det kändes verkligen, i positiv bemärkelse. Men nu... ingenting. Märker inte ens om den är inne eller inte. Så min fråga är; finns det några särskilda ställningar, som gör att det känns mer för kvinnan? Vet att man kan lägga en kudde under rumpan, så ska testa det, men tänkte om det fanns några ytterligare.

Tack på förhand! Hjärta

Anmäl
2020-06-22 18:51 #1 av: Anonymos

Jag tänker att rida kan vara ett bra alternativ där mannen kan komma längre in i en. Alternativet är också att stimulera klitoris! Jag är en sån som aldrig njuter av att få något infört i mig men med klitoris blir allt mycket bättre.

Anmäl
2020-07-12 22:46 #2 av: Hera

Bakifrån kanske, eller rida. 

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2020-08-04 18:29 #3 av: Henry Norrström

Hera kommer att bli ledsen över att jag skriver här. Är man riktigt blöt så känns det kanske mindre, "klit" sitter på utanför o det är där du känner det bästa. Storleken är nog mer om den kommer åt "klit" för det är där som ger dig känslan, av erfarenhet. 

Ni får laborera med ert sexliv o hitta det ni finner är skönt för er båda.Det finns hur mycket som helst, fantasin sätter inga gränser.  Lyssna på varann o var ödmjuka bara o acceptera era önskemål.

Henry

Anmäl
2020-08-04 20:27 #4 av: Maria

#3 Det är inte bara Hera som tycker det är ledsamt att du har noll känsla vilka trådar du bör skriva i och vilka du bör låta bli att kommentera.

/Maria

 

Anmäl
2020-08-04 21:13 #5 av: Devya

#4 Håller med fullständigt.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.