Menscykeln och Mensskydd

(x) mens

2019-12-28 01:34 #0 av: Anonym

Läs inte om du är känslig!!

Nu har jag haft mens i 1vecka 5dagar. Jag slutade med ppiller för 2månader sedan. I början av mensen så var den tjock, klumpig. Men nu de senaste dagarna har jag fått otroligt mycket, jag har behövt tömma min menskopp varannan timma! Jag brukar kunna ha den i minst 12h! Blodet är vattnigt och tunt. Jag blöder igenom koppen och jag får "attacker" som jga känner och springer då till toa och det droppar massor av blod, då tömmer jag koopen som redan är full efter 2h.

Vad fan betyder det här?! Jag har aldrig haft det såhär innan? Hur slutar det? Har blodat ner ett x antal trosor, byxor och lakan redan... Förstår att mensen är fucked nu pga ppillren men det är så sjukt konstig! Hjälp! Är rädd att sova tom... Har både koppen och binda 24/7..

Anmäl
2019-12-28 17:38 #1 av: Åsa S

Har man det så så ringer man till närmsta gynmottagning och säger att man blöder onormalt mycket och då brukar man ofta få en tid rätt snabbt. Blir man yr eller dålig av blodförlust så åker man till akuten.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.