Preventivmedel

Blöder efter hormonspiral

2019-09-24 15:12 #0 av: Najan13

Jag satte in en hormonspiral mot misstänkt endometrios för en månad sen. Jag har inte slutat blöda sen dess och det är inte lite heller som jag blöder men inte massor, jag går i genom kanske 3-5 normalstora bindor per dag. Till detta har jag även fått en väldig mensvärk, inte värsta jag känt men nära. Mensvärken och blödningarna blir värre om jag rör mig, t.ex tvättar, handlar mm än om jag sitter stilla. Jag är trött på att blöda och vill bara få det att sluta, har ni några tricks? Jag blödigt hela våren också pga minipiller som jag testade, blödde i 5 månader i sträck innan jag gav upp på dom.  

Snälla ge mig tips på vad jag kan göra för att sluta blöda, jag blir tokig! Storgråter

Anmäl
2019-09-24 19:34 #1 av: Hera

Tyvärr är det inte ovanligt, och dessvärre finns inget att göra mer än att vänta och se, eller sluta.

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2019-09-24 20:28 #2 av: Najan13

Men fy Storgråter Okej tack 

Anmäl
2019-09-25 14:57 #3 av: sp0ngeb0b

Som #1 sa inte ovanligt att blöda länge, jag blödde lite drygt en månad har jag för mig när jag skaffade min. Men har du ingen uppföljning med hen som satte in den så du kan ställa frågor och se att allt är ok? Annars kan du säkert ringa och fråga. Om du känner dig orolig alltså :)


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.