OT - Off Topic

Sorgen över en långdistanspojkvän- Otrogen?

2018-10-11 13:20 #0 av: mickeyrafckup

Gravid i vecka 17 och har en långdistans pojkvän, han bor många timmar bort jag trodde graviditen skulle göra honom snällare jag vet jag låter korkad, men jag trodde det skulle binda oss samman mer älskar honom mer än allt på jorden.

Han har under så lång tid mixat samman att vara psykiskt elak med att vara snäll, exempel på psykiskt kan vara små kommentarer om att jag klär mig som en hippie att mitt hår är väldigt kort för en tjej att jag inte är som andra att jag är blek - han kan också säga saker som att jag är jobbig att skriva med för jag är för energirik (saker jag inte kan ändra på) att jag har en konstig haka,finns en miljon exempel

värsta på senaste var när jag var inlagd för hypersemis gravidkräkningar med dropp, och han sa jag får skylla mig sj för jag inte äter tillräckligt "Har du lärt dig din läxa nu?"

sen blir han direkt kärleksfull igen, jag är inte korkad, jag är bara sjukligt ensam.. och älskar honom - är verkligen inte perfekt själv.

Men nu till grejen  jag börjar tro han ev är otrogen vi ses varje månad i någon vecka eller två, men när vi är isär så skriver vi varje dag även om det är 5 minuter eller 5 timmar.. Men senaste veckorna slutade han skriva vissa dagar i minst 24 timmar, hans ursäkt är att han behöver "ensamtid" jag frågade om han inte ens har tid att skriva ett meddelande så jag vet han "lever" men han blev bara irriterad, först hade han ursäkter om att det var med jobbet men sedan använder han inte det längre - eftersom det aldrig vart så förut funderar jag på om han är otrogen vad hade ni trott? vi har vart tillsammans i över 2 år

Vet inte vad jag ska göra.

Anmäl
2018-10-11 13:42 #1 av: Anne.K

Förlåt om jag låter hård nu... Men den killen verkar inte vara nått att hålla kvar i. Han respekterar ju inte dig för fem öre om jag enbart ska utgå från det du skrivit här nu. 

Försök att ta ett steg bakåt och granska erat förhållande och ta en ordentlig funderare, är det verkligen en kille som får dig att må ditt bästa jag?

 Föredetta: Registrerad uppfödare av Gerbiler: Myomorpha - Gerbiluppfödning

Anmäl
2018-10-11 20:46 #2 av: Aleya

Detta kanske låter ännu hårdare: men blev du gravid med han i tron om att allt skulle bli bättre?

Jag tycker lämna han

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl
2018-10-12 08:25 #3 av: Devya

Det här låter så otroligt och väldigt naivt. Varför ens bli gravid med någon som bor så långt borta och som behandlar dig så dåligt? Var graviditeten planerad av er båda?

Ni låter väldigt oansvariga då ni verkar inte ha några planer alls för framtiden. Det låter också som om han inte bryr dig om dig om han säger sådana saker. Om min man skulle säga sådant så skulle det varit slut mellan oss för längesen.

Otroheten är väl det minsta problemet här. Han behandlar dig som skräp och du tackar och tar emot. Antingen gör du slut och visar att du inte accepterar ett sådant vidrigt beteende eller så fortsätter du att bli behandlad som skräp. Upp till dig hur du vill bli behandlad då han knappast lär ändra på sig. :/

Anmäl
2018-10-12 09:40 #4 av: 134643

Vill du att han ska behandla ditt framtida barn på samma sätt som dig? Komma med kommentarer? Få ditt barn att känna sig fult, osäkert, oönskat? 

Nej. Otrohet eller ej. Lämna, för både dig och ditt barns skull Hjärta

She needed a hero, so that's what she became. Medarbetare på tonåringarSkrattar

Anmäl
2018-10-12 12:17 #5 av: Galenidjur

Det han sysslar med har ett namn: psykisk misshandel.  Det är inte ok, och det är till för att bryta ner ditt självförtroende så att han kan behandla dig hur som helst utan att du lämnar honom ändå.  

Visst kan han vara otrogen, men jag tror snarare att han inte känner sig lika intresserad av dig och därför väljer att strunta i att kontakta dig.

Oavsett är inget av det han håller på med ok och det måste få ett slut. Jag tycker du borde skaffa någon slags samtalskontakt så du kan få stöd i detta. 

StjärnorMedarbetare på jattekanin.ifokusStjärnor
Lift up the self by the self,and don't let the self droop down
Because the self is the self's only friend , and the self is the self's only foe

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.