Samlevnad

Ska sex verkligen kännas så här..?

2017-07-16 16:07 #0 av: bring_night

Lite av ett "pinsamt" ämne men... Jag är 18 och förlorade min oskuld till min seriösa pojkvän för några veckor sedan. Sedan dess har vi haft samlag kanske tio gånger? Och det går väldigt smidigt. Jag är inte alls trång längre och det gör inte ont, trots att han är ganska stor... Problemet är att jag tycker sex är så fruktansvärt obekvämt. Visst är det mysigt men efter bara en liten stund börjar det kännas som att jag ska kissa på mig. Har hört att det betyder att han har hittat G-punken men det är ju inte alls skönt. Det känns snarare som tortyr efter ett tag (han varar ganska länge) :/ Det nästan svider, känns som riktigt jobbig blåskatarr. Men efter sexet går det över, brukar dock behöva kissa... Men usch vad obekvämt det är. Särskilt när vi kör bakifrån. Det gör som sagt inte ont utan det är bara en svidande känsla liksom... Har haft starka symptom på endometrios tidigare så det kanske är det som är orsaken? Eller ska det kännas så? Är kvinnor bara inte gjorda för att kunna njuta av sex? :/

Anmäl
2017-07-16 16:14 #1 av: tlover

#0 Ett tips är att gå på toa före, då kan man ofta hoppa över då det känns kissnödigt och gå direkt till känslan av att det är underbart.

Tjejer kan också njuta av sex men det kan krävas endel övning och vissa har oturen att aldrig få orgasm (även om man kan ha skönt utan orgasm).

Sen om du måste kissa, så gå på toa man kan göra pauser i sex också

Missa inte Tealovers teadventskalender Köp redan nu
Var med på julklappsrimtävlingen och vinn te!

Anmäl
2017-07-16 16:29 #2 av: Hera

Man får hitta ställningar som inte trycker på blåsan. Och som tlover skriver kan man ta paus och gå på toaletten.  

Klart kvinnor kan njuta av sex.  Har du fått orgasm? Om inte så tycker jag ni ska utforska det och inte fokusera på just penetrering.

Anmäl
2017-07-16 19:12 #3 av: VeilofElysium

Inte alls konstigt, det känns bekant för min del när jag har mycket i huvudet. Jag måste verkligen vara helt avslappnad för att gå orgasm trots att sexet är bra i sig och att jag är väldigt attraherad av min partner, är en erfarenhet man också tagit med sig sedan länge. Särskilt för en som är väldigt känslig för stress. Det behöver inte ens ha med sexet och prestation att göra utan jobb, studier etc.   Kanske kan ligga något i det? Inte tänka på annat utan leva för stunden och njuta?

Anmäl
2017-07-16 19:54 #4 av: emeliiiiieee

Har exakt samma känsla vid sex. Oftast får jag avbryta för att springa på toa men det är oftast inget problem för killen :)

Kan komma i vilken ställning som helst

Anmäl
2017-07-16 20:25 #5 av: pyromanen

Sex ska vara skönt!
Kanske är du inte jättesugen på in-ut? Kanske låta din lust styra och låta dig styra? Och bara in-ut om du är så sugen på att göra just det att du nästan inte kan låta bli. Och då göra i den takt din kropp känner den vill. Kan vara värt ett försök i alla fall.

Anmäl
2017-07-16 21:47 #6 av: Zadeira

Det är inte onormalt att känns sig kissnödig både under och efter sex (det rekommenderas ju att man går och kissar direkt efter sex för att slippa bla urinvägsinfektion.)

Det ska däremot inte göra ont, vara obekvämt eller obehagligt. Testa andra ställningar. Fokusera inte så mycket på just penetration utan njutning överlag. Kvinnor är visst skapta för att kunna njuta under sex, det måste du komma ihåg. Det kan bara vara så att man behöver hitta rätt ställning, rätt glidmedel, rätt sorts sex (penetration kanske inte ska vara huvudfokus) osv.

Om du upplever ihållande problem med detta så tycker jag absolut du ska gå till en gynekolog. Du skriver dessutom att du har haft starka symtom på endometrios tidigare, och då kan det krävas lite mer för att du ska uppleva sexet som bekvämt helt genom.


Anmäl
2017-07-17 08:42 #7 av: sp0ngeb0b

Jag blir också kissig ibland, och det är SÅ jobbigt för det enda jag kan tänka på under hela sexet är att jag inte ska kissa på mig, och hinner då inte njuta. Att det svider kan ju bero på att du inte är tillräckligt upphetsad, kan tänka mig att det kan hända om du fokuserar på att du är kissnödig. Jag säger som de andra, prova gå och kissa innan/under och se om det blir bättre. Kvinnor kan absolut njuta av sex. Jag har haft ganska svårt för att få orgasm förr men har alltid njutit av sex ändå.

"Before you ask someone why they're vegan - ask yourself why you're not."

Anmäl
2017-07-17 09:51 #8 av: 134643

Jag kan också känna mig sjukt kissnödig under sex, i början var det läskigt men nu har jag lärt känna min kropp och vet när jag faktiskt måste kissa och när det bara är känslan av det. Jag får till exempel bäst orgasmer när jag rider honom, och då känner jag mig alltid kissnödig men jag har lärt mig att slappna av ändå så för mig är det nu kopplat till orgasm så det är något som välkomnas haha.

Men precis som de andra säger, det finns andra saker att testa och det ska självklart aldrig vara obekvämt.

She needed a hero, so that's what she became. Medarbetare på tonåringarSkrattar
http://letsflyawaytowonderland.tumblr.com/ - Woop woop Regnbåge

Anmäl
2017-07-17 13:14 #9 av: bring_night

Tack för alla svar! Det känns mycket bättre nu :) Ska försöka slappna av och njuta mer istället för att oroa mig så mycket.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.