Preventivmedel

Vad har hänt med min spiral?

2017-03-31 11:43 #0 av: Kajsa_44

Satte in en hormonspiral (mirena) för ca en månad och det gick jättebra med själva insättningen men nu är det åthelvete.

Har fruktansvärda smärtor precis vid spiralen som kommer plötsligt och sitter i en stund. Hade så ont en gång så jag knappt kunde gå. (Detta hände för en vecka sedan). Sen dess har det varit helt ok med kraftiga smärtor bara ibland. Men nu skulle jag in och känna på "trådarna" som man ska kunna känna och kontrollera att den sitter rätt men kände inga?? Har aldrig kontrollkänt innan dock.

Har någon annan haft liknade? Och har det gått över?

PS Ringde gyn men de hade inga tider

Anmäl
2017-03-31 13:13 #1 av: Bill&Bull

Det borde dom kolla upp så den sitter rätt, jag fick kontrollera min då jag fick jätteont. Det var de första dom gjorde, för smärta kunde bero på att den sitter fel eller att den inte fungerar för en. Dom berätta även att kroppen kan ibland stöta ifrån sig spiralen så den kan hamna fel. Ring barnmorskan och tala om dina besvär, du ska inte ha smärta. Ev vårdcentral, nån borde ju ha tid

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.