Om sajten och iFokus

Hus med hyresgäst

2017-03-09 07:33 #0 av: [postmortum91]

Jaha har hittat ett hus som jag inte kan släppa. För ca 4 månader sedan bokade vi in visning men då ville husägarna flytta fram och ändra visningsdag samma dag som vi skulle dit och kolla. Eftersom huset redan då varit ute i över 200 dagar så blev vi irriterade på situationen och tyckte att de borde vara mer angelägna om att sälja det så vi ville inte ha en ny tid för visning.

Nu mejlade jag mäklaren och frågade varför huset ej är sålt ännu och om det finns besiktningspapper på huset. Hon svarade då att de som hyr huset för stunden inte låter folk komma på visning. Och så skulle hon skicka papper idag.

Kan detta verkligen vara möjligt? Kan de ens sälja huset när de hyrt ut det ? Hur ska jag gå till väga för att få en visning? Om jag köper huset, kan jag flytta in då eller får jag tampas med en hyresgäst och får vänta att få bo i huset till hyresgästen flyttar ut?

-Postnatal

Anmäl
2017-03-09 07:44 #1 av: Niklas

De där frågorna bör mäklaren kunna besvara. Du kan även prova att fråga på Hemmet iFokus. Där förekommer den typen av frågor ibland.

Vänliga hälsningar, Niklas
» Förbättra din engelska på iFokus systernätverk, Savvity 🎈.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.