Skönhet och Mode

bli blondare naturligt?

2017-02-04 09:58 #0 av: [MissMisery]

Kan jag bli blondare naturligt på något sätt?

har möörkblont hår som blir lite  ljusare efter jag tvättat det precis alltså när det är nytvättat,  hörde om någon metod med kamomill, är det bullshit? finns ju också såna där sprejer man kan köpa på hälsokost, vet någon om det verkligen funkar?

Funderade på att slinga/färga håret blondare men hört att det sliter, och mitt hår kommer inte hantera mer slitage så bra. så kanske är bäst att skippa det? skulle göra det hos en frisör. 

rekommendationer tack

Anmäl
2017-02-04 21:41 #1 av: PuffBuck

Det finns de som använt sig av destillerat vatten, kamomill, honung och kardemumma eller kanel. Funkar för vissa, men man lär behöva göra om processen ett par gånger. Jag har prövat och tyckte att det funkade en del. Grejen är att honungen tillsammans med andra ingredienser skapar peroxid om det får stå i en dryg timme. Destillerat vatten används för att man inte vill ha andra ämnen som stör processen och gör fel färg. Finns på ex. macken. Sök runt lite på Hår iFokus och googla. Finns en del bra info där!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.