Preventivmedel

Är allt som det ska??

2016-07-25 21:37 #0 av: Daehyun_cheesecake

Satte i fredags för första gången upp en spiral (hormon, 3årig). Av informationen jag fick var det att smärtorna och blödningarna kunde komma olika mycket under en längre period (självklart olika från person).

Jag hade bara smärtor första dagen och ingen som helst blödning, fick dock en lätt färg i flytningen men som sagt ingen vidare blödning.

Jag hade innan ställt in mig på att det skulle vara smärtor och blödningar, och nu blivit lite smått orolig om det är som det ska. Jag har funderat på att prata med barnmorskan, men vill bara höra med er först.

Är allt som det ska? Jagar jag bara upp mig själv i onödan?

Jättetacksam för svar!

Anmäl
2016-07-25 21:44 #1 av: JoannaLi

Det är ingen fara! Det fungerar olika för alla, min mamma har aldrig känt av sin, t.ex., medan jag har haft konstanta smärtor i över ett år nu :P 

http://HovTassFot.weebly.com/
Hundträningsnörd med labradoromplacering. 

Anmäl
2016-07-25 22:04 #2 av: Lia

Jag hade jätteont i 3 dagar, kunde knappt gå från gyn. Sen försvann det. Men så blödde jag 3 v/mån i ett år. Då gav jag upp. Men ja, det är vanligare att man slutar blöda, jag hade bara otur :) Men jag hade mindre ont under det året i alla fall!

Söker du vänner? Klicka här!

Borderline & Depression & Goth & IBS & Social ångest & Vänskap Gapskrattar

Anmäl
2016-07-25 23:17 #3 av: OlgaMaria

Du behöver inte oroa dig! Väldigt många upplever det precis som du!

/ OlgaMaria, sajtvärd på Allergier iFokus

Anmäl
2016-07-25 23:57 #4 av: Hera

Jag hade varit glad :)

Håll tummarna för att det håller sig så :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.