Skönhet och Mode

Livslängd epilator

2016-05-02 14:54 #0 av: malinal

Ni som är vana att använda epilator, hur lång livslängd kan man räkna med? Har använt min flitigt nu i över ett år och upplever att den är slö.. Är det jag som slarvar eller har de inte så lång livstid?

Anmäl
2016-05-02 15:43 #1 av: oddahviing

Jag har en philips med sladd som är köpt för över 7 år sedan och den funkar fortfarande suveränt. Jag har också köpt en liten mindre philips med sladd för ungefär 1-2 år sedan som också funkar perfa (fast den äldre är bättre, men är bortrest så behövde en billig bra!) köpte en braun för kanske 3 år sedan som gick enbart med batteri... den ladda bara för användning i 15 minuter så jag blev sjukt leds på den och slängde den... det var också dyrast. Det var bortkastade pengar. Aldrig mer sladdlös!

Är din epilator slö, testa att städa ut den med jämna mellanrum. Vissa epilatorer kan man behöva skruva upp och ta bort hår som samlats.

Anmäl
2016-05-02 16:45 #2 av: Devya

Jag har använt min i 7 år och lika bra som alltid. :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.