2013-10-30 17:59 #0 av: Hera

Du ser det överallt. En liten gul plupp med ett I inuti på vissa folks avatarer. Och du kanske undrar vad det är för något? Och när du sen får reda på det undrar du, hur får just jag det?

Vad är egentligen Ifokus Insider?


Insider är en av Ifokus tjänster. Sajtvärdar och medarbetare får det gratis som tack för att de tar hand om en sajt på ifokusnätverket, men även vanliga användare kan få detta.Vad får man då?

✔ Du ser dubbelt så många sajter i listan "Mina iFokus-sajter" till höger.

✔ Du kan välja att få mejl om sajtbevakningar direkt när något händer i stället för en gång per dygn.

✔ Du kan skriva anonymt på sajter som tillåter det (fråga värden på sajten om du är osäker).

✔ Du kan söka privata meddelanden från en viss avsändare i din inbox.

✔ Du kan bifoga filer i privata meddelanden.

✔ Du kan använda en autosignatur i dina inlägg och privata meddelanden. I den kan du till exempel ha en länk till din hemsida eller blogg.

✔ Du kan använda det automatiska modereringssystemet på iFokus, vilket betyder att du är med och håller ordning i diskussionerna. Märk att detta inte skall användas som ett "ogilla". Du skall inte använda det bara för att du inte håller med synpunkterna, för att du ogillar personen, eller för att du ogillar stavfel eller vilka andra anledningar du skulle ha. Regelbrott är det ända du skall använda detta på, och vi i admin återpublicerar omedelbart inlägg som i vårt tycke inte bryter mot vare sig sajtens regler eller ifokus egna skrivregler eller avtal om det röstas bort utan anledning.Så hur får man detta?

Det finns flera möjligheter. Antigen får man Insider i genom att vara värd eller medarbetare. Du kan få det om du är tillräckligt aktiv på Ifokus. Du kan få det i present av andra som köper detta i guldmyntshoppen eller så kan du samla guldmynt och köpa det själv. Och i bland får man Insider som present i en tävling man deltar i och vinner.

Håll ögonen öppna på de sajter du brukar gästa. Ibland finns det värdar eller andra som annonserar att först till kvarn får Ifokus Insider i present.

Orginalet skrivet av Rita-S.
Kopian har ändrats lite av Hera.