Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Den kvinnliga kroppen Fysisk hälsa Psykisk hälsa Sjukdomar Menscykeln och Mensskydd Gynekologsnack Preventivmedel PMS Klimakteriet Ung kvinna Singellivet Sexualitet Samlevnad Mammarollen I hemmet Ute i arbetslivet Samhälle och Feminism Våld mot kvinnor Skönhet och Mode Killsnack OT - Off Topic Om sajten och iFokus
Sexualitet

Istället för dildo?

2016-11-27 11:37 #0 av: gickan87

Är så sugen på att skaffa en dildo men vågar inte då jag är rädd att min familj ska hitta den.

Vad kan man använda istället?

MVH Erika :)

Anmäl
2016-11-27 12:18 #2 av: Herveaux

Bor du hemma så kan du ju köpa en låsbar låda att förvara dina hemligheter i, annars tycker jag väl man har rätt till ett visst privatliv när man börjar närma sig 30.
...men du kanske har snokande småsyskon?

Annars är det bara att låta fantasi och kreativiteten flöda! Glad
Man kan hitta på saker i det oändliga som för någon annan är det mest oskyldiga men som man själv kan använda för njutning.
Det beror helt på vad man föredrar i material och form.

Tänk bara på att det ska vara något som är enkelt att rengöra och inget som kan skada dig.  

// Harley
Sajtvärd Star Stable iFokus
Medarbetare Hundar iFokus
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2016-11-27 23:57 #3 av: Rhodugune

Vet att många tycker att ta en roll on med olja är skön att använda, det borde vara något som du kan använda som du inte behöver oroa dig för att någon ska se och förstå att du använder för att onanera.
Jag googlade på det och hittade den här länken med 2 andra tips också.  

https://tjejjouren.se/blogg/2011/tre-tips-pa-saker-som-ar-skona-att-onanera-med

Anmäl
2016-11-30 18:17 #4 av: PuffBuck

Angående material är det glas, metall, silikon och vissa typer av plast som går att rengöra till 100%. Vad man inte bör använda utan kondom är trä, jellymaterial (vanligt i sexleksaker) eller andra porösa material. Detta för att bakterierna smyger sig in i materialets småsmå fickor och där blir de kvar. Inte så trevligt. Gällande rengöring funkar tvål och vattenGlad

Sedan så finns det ju sexleksaker som är diskreta såsom vibratorer som ser ut som läppstift.

Demonfox on the prowl! (^•v•^)/)

Anmäl
2016-12-03 12:41 #5 av: maggizponni

Jag har ett bra sätt! Köp en eltandborste ( om du inte har en) och välj ut en speciell borste till dina tänder (om du borstar tänderna med den oxå) men välj också en speciell borste till din onani! Sätt på din speciella onani tandborste på eltandborsten och klicka på knappen som om du skulle borsta tänderna fast du håller den mot klitoris och området runt om och låter eltandborstens super snabba vibrationer få reta klitoris osv! För tandborsten precis där du vill och där det är skönt och du kommer få såna grymma orgasmer!!! I promise!!! Jag gör det och fyfan vad det funkar!
Lycka till och njut!!! ;)

Jag har inte läst detta någonstans utan kommit på detta själv så skulle vara kul att veta om någon annan gör det!

Anmäl
2016-12-03 20:48 #8 av: Aleya

#5 menar du att man ska ha delen man borstar med på klitoris eller baksidan?

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Värd för Endometrios

Anmäl
2016-12-04 00:11 #9 av: maggizponni

#8 delen man borstar tänderna med (alltså stråna) har man på klitoris! Det är som om du borstar tänderna fast du borstar klitoris! Så skönt , !!!!! Sen kan man ju alltid prova och testa nya saker och inget är fel! Bara det känns skönt så absolut kan du prova bakdelen oxå! Men jag menade stråna! Sen kan man reta klitoris olika snabbt , olika hårt, mjukt, långsamt osv! Gör det som känns skönt och våga utforska ! Vibratorn på eltsndborsten är perfekt plus att alla tror att man borstar tänderna! Har gjort det när mamma och pappa varit i rummet Brevid (har stängd dörr såklart) och de har inte misstänkt något !! För jag borstar ju tänderna... TROR DE!

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.